Contact

© 2017 by Byzonnie. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google+ Icon

Byzonnie

Tichelmeesterlaan 50

8014 LC Zwolle​​

Tel: 06 215 00 744

Info@Byzonnie.nl

Wat doe ik?

Door mijn eigen levenservaringen en vooral de overwinningen in mijn leven heb ik de wil om anderen die zich minder voelen te helpen naar een beter leven. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Dit doe ik niet allemaal zelf. We hebben allemaal wel eens iemand nodig die ons verder helpt, een duwtje in de rug of de figuurlijke schop onder je kont. Dit hoeft allemaal niet zo zwaar en moeilijk te zijn als je maar weet waar je tegenaan loopt. Dit is vaak de grote vraag.

Door de vitaliteitfactor en mijn eigen coach ben ik er achter wat er beter kan in mijn leven en door dit enorme resultaat heb ik besloten om mijn certificaat te behalen zodat ik jou verder kan helpen op een nog meer gedegen manier. 


Je kent de vraag wel, "Hoe is het met je?" Als je hier echt over nadenkt, hoe is het dan werkelijk met je. Best een lastige, of niet? Ik ga je die vraag niet stellen. Ik laat je een digitale vragenlijst invullen (10 minuten) wat gevolgd word door een interview (60 a 90 minuten) en de resultaten zullen laten zien hoe het daadwerkelijk met je gesteld is. Maar nog belangrijker met welke hulp jij het beste gebaat bent! Dit krijg je zichtbaar in een compleet rapport en ik ga je helpen naar de beste hulp die voor jou te vinden is en deze te behouden. Iets voor jou? Neem dan contact met me op.

 

Heb je voor jezelf al duidelijk wat er speelt en waar je tegenaan loopt, maar heb je iemand nodig die je op het juiste spoor zet? Iemand die net even anders tegen de situatie aankijkt. Neem dan contact met me op.

Durf je samen met mij de eerste stap naar een beter leven te nemen? 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now